Αποθεραπεία και αποκατάσταση ...

Ήταν μία κακή βραδιά και ένα άσχημο αποτέλεσμα. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου το γνωρίζουν αυτό.
Αποθεραπεία και αποκατάσταση ...

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να ανατραπεί η κατάσταση είναι η σκληρή δουλειά.

Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και όλα είναι ανοιχτά. Ο αντίπαλος έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα πέντε βαθμών αλλά τα Play Offs που ακολουθούν δίνουν τη δυνατότητα στον Δικέφαλο να διορθώσει τα λάθη του και να παλέψει για την υπεράσπιση των κεκτημένων.Η Δευτέρα (23.02) αφιερώθηκε στην πνευματική αποφόρτιση. Την Τρίτη (25.02) ήταν η ώρα για επιστροφή στο γήπεδο και... στρώσιμο στη δουλειά ενόψει Ξάνθης.

Όσοι βρέθηκαν στη βασική 11άδα του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και μετά από την απαραίτητη προθέρμανση, κάποιες δρομικές ασκήσεις και μερικά παιχνίδια κατοχής, έδωσαν μία οικογενειακή μάχη.

Τα ονόματα των Κρέσπο και Ζαμπά είναι τα μοναδικά που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν τα προγράμματά αποθεραπείας τους.

Την Τετάρτη (26.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...