Το ντέρμπι που έγινε σειρά αγώνων!

Η προσμονή και η ανυπομονησία δεν αλλάζει στο ελάχιστο. Την Κυριακή (23.02) ο ΠΑΟΚ δίνει ντέρμπι που μπορεί να τον φέρει και πάλι στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Το ντέρμπι που έγινε σειρά αγώνων!

Απλώς την ώρα που προετοιμαζόταν γι’ αυτό το ματς έμαθε πως κόντρα στον ίδιο αντίπαλο θα παλέψει και για την διατήρηση του τίτλου του στο Κύπελλο.

Το κάθε πράγμα στη σειρά του, όμως, και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την αναμέτρηση της Κυριακής στην κατάμεστη Τούμπα που θα περιμένει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Και τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι που θέλουν και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του. Να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για να το πετύχουν αυτό δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση που μπορεί να τους παρουσιαστεί στα 90’ του αγώνα. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Κρέσπο , Ζαμπά κι ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του υπολογίζοντας όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Την Παρασκευή (21.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...