Έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι

Η Κυριακή και η Δευτέρα αφιερώθηκαν στην απαραίτητη σωματική και ψυχολογική ξεκούραση έπειτα από ένα έντονο διάστημα με συνεχόμενους αγώνες και πριν από ένα ακόμα πιο έντονο διάστημα λόγω του ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (23.02) κόντρα στον Ολυμπιακό.
Έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι

Το πρωί της Τρίτης (18.02) ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του πέρασαν και πάλι την πόρτα του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Τούμπας. Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, ενώ περιελάμβανε κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης γυμνάστηκε μόνος του εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τη Λάρισα, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε μέρος της προπόνησης λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο που τον άφησαν εκτός από το προηγούμενο ματς.

Ο Χάρης Τσιγγάρας κατά τη διάρκεια της προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, αποχώρησε και θα υποβληθεί σ’ εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Λέο Ζαμπά και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνεχίσαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Τετάρτη (19.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...