Let’s go to #TheFinal2019

Ήταν η τελευταία προπόνηση της σεζόν στην Τούμπα. Οι προηγούμενοι «τελικοί» μας έφεραν μπροστά σε ακόμα έναν.
Let’s go to #TheFinal2019

Ένα ακόμα τρόπαιο κρίνεται το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του πήραν ψυχολογική ώθηση από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες της Τούμπας στο ξεκίνημα της προπόνησης κι έπειτα συγκεντρώθηκαν στη δουλειά τους. Στην τακτική, στις στημένες φάσεις, στην τακτοποίηση κάθε λεπτομέρειας που μπορεί να κρίνει τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, έχει άλλη μια ευκαιρία να γράψει ιστορία κατακτώντας για τρίτη συνεχή χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας, συμπληρώνοντας έτσι το πρώτο double της δικής του ιστορίας. Ο Δικέφαλος πετάει το απόγευμα της Πέμπτης (09.05) για την Αθήνα με όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός των τραυματιών Μαουρίσιο , Βέρνμπλουμ , Βιεϊρίνια.

Την Παρασκευή (10.05) στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και του αρχηγού Δημήτρη Πέλκα και στις 19:00 θ' ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή 15' για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Διαβάστε ακόμη...