Ανασύνταξη ενόψει Παναιτωλικού

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει πλέον στο παρελθόν και πέρα από τρεις πολύτιμους βαθμούς, άφησε και μία σημαντική απώλεια στην ομάδα του Δικεφάλου.
Ανασύνταξη ενόψει Παναιτωλικού

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν με τους παίκτες την προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στους Περιστεριώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και υπό δυνατή βροχή δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρης Πέλκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα και έκαναν θεραπείες, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ . Αντίθετα οι Στέλιος Μαλεζάς και Νίκος Καρέλης προπονήθηκαν κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο από την πλευρά του, ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να ηρεμήσει η άρθρωση και να μπορέσει να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού που αποκόμισε στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Η προπόνηση της Τετάρτης (13.03) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...