Στη Λιβαδειά ο Αμπουμπακάρι, έφυγε ο Οκβουνβάνε

Άδειασε η πολυπόθητη θέση ξένου με τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι να επιλέγει την ομάδα της Λιβαδειάς  για τον 6μήνο δανεισμό του. Αναχώρησε και ο υπο δοκιμή Νιγηριανός Τζέισι Οκβουνβάνε.
Στη Λιβαδειά ο Αμπουμπακάρι, έφυγε ο Οκβουνβάνε
Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και η πρώην του ομάδα ο Πανσερραϊκός, ήταν μεταξύ αυτών που ήθελαν να αποκτήσουν για το επόμενο εξάμηνο τον Αφρικανό μέσο, ο οποίος τελικά κατέληξε στον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να αδειάσει μία θέση ξένου και με δεδομένο ότι στη μεσαία γραμμή υπάρχει πληρότητα αποφασίστηκε να δοθεί ο Αμπουμπακαρί δανεικός σε κάποια ομάδα. Με τη σύμφωνη γνώμη διοίκησης και ποδοσφαιριστή, θα συνεχίσει λοιπόν την καριέρα του στην ομάδα της Βοιωτίας.

Μάλιστα το μοναδικό παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίστηκε φέτος ο Αμπουμπακάρι ήταν κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ικανοποίησε αλλά... αναχώρησε ο Νιγηριανός

Την επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του Οκβουνβάνε, που άφησε θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αλλά το πιθανότερο είναι να μην αποκτηθεί.Ο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για το 2009 αλλά και το οικογενειακό δίτερμα, που περιελάμβανε αυτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Οκβουνβάνε αποχώρησε για το Βέλγιο. Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του για δύο λόγους. Πρώτον θέλει να αδειάσει κι άλλη θέση ξένου, κάτι που δεν είναι βέβαιο και δεύτερον θέλουν έναν πιο έμπειρο παίκτη για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή, με τον Εντίνιο να φέρεται πως έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον Σ. Κονσεϊσάο για να έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

 

Διαβάστε ακόμη...