Καλά στοιχεία από τον Οκβουνβάνε

Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής του Οκβουνβάνε.
Καλά στοιχεία από τον Οκβουνβάνε
Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. πραγματοποίησε σήμερα ο Τζεϊσι Τζον Οκβουνβάνε στη Σουρωτή και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αυτή ήταν και η πρώτη προπόνηση  της ομάδας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, με τον  Φερνάντο Σάντος  να μετράει συνολικά δέκα απόντες...

Ο διεθνής με την Εθνική Μπαχρέιν επιθετικός, πέτυχε στην πρώτη του προπόνηση  δύο γκολ κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού, το ένα με κοντινό πλασέ και το άλλο με ευθύβολο δυνατό  σουτ. Ο παίκτης έδειξε στον Σάντος ότι έχει τα στοιχεία ενός  αποτελεσματικού επιθετικού που ξέρει να παίζει με επιιτυχία  τη θέση για την οποία προορίζεται. Βέβαια το σημερινό ήταν απλά ένα δείγμα αφού τις επόμενες μέρες ο παίκτης θα βρεθεί στο μικροσκόπιο του Σάντος.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής που είναι τέταρτος σκόρερ στο Βέλγιο έχοντας πετύχει 8 γκολ σε 16 αγώνες, θα συνεχίσει να προπονείται με το Δικέφαλο όλη την εβδομάδα και αν τελικά πείσει για τις ικανότητες του θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς η ομάδα στην οποία ανήκει, η Μουσκρόν καθώς η βελγική ομάδα χρεοκόπησε και οι ποδοσφαιριστές της μπορούν πλέον να διαπραγματευτούν ως ελεύθεροι με τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά τους.

Στο μεταξύ τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η αγγλική Γουέστ Μπρόγμουιτς, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Τσάμπιονσιπ , ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...