Ανανέωσε ο Βιεϊρίνια

και έτσι θα είναι κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον ως τον Ιούνιο του 2013 .
Ανανέωσε ο Βιεϊρίνια
Κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον ως τον Ιούνιο του 2013 θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (10/12) η διοίκηση της ΠΑΕ, ανταμείβοντας με αυτόν τον τρόπο τον πολυτιμότερο -κατά γενική ομολογία-παίκτη της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά. Ο 23χρονος παίκτης μετρά τη φετινή σεζόν 13 εμφανίσεις με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. ενώ έχει πετύχει 5 γκολ.

Όπως είναι γνωστό οι συζητήσεις είχαν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία την προηγούμενη εβδομάδα. Η συμφωνία αυτή αποτυπώθηκε και στα χαρτιά και η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με το νεαρό Πορτογάλο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου και της συνεργασίας της με τον Adelino André Freitas Vieirinha έως το καλοκαίρι του 2013".

Το νέο συμβόλαιο του Βιεϊρίνια προβλέπει σημαντική αύξηση των αποδοχών του (15%), αλλά και ρήτρα ύψους 15 εκ. ευρώ, για όποιον ενδιαφερόμενο πιθανόν να προκύψει. Η σχετική ρήτρα στο προηγούμενο συμβόλαιο του Πορτογάλου ήταν 3 εκ. € .

Όπως γίνεται κατανοητό από όλους ο Π.Α.Ο.Κ. είναι αποφασισμένος να μην ξεπουλήσει πλέον παίκτες του "έναντι ενός πινακίου φακής" και προχώρησε σε αυτό το δεσμευτικό συμβόλαιο με τον νεαρό και εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...