Joanna Seca: Η διεθνής Πορτογαλίδα μέσος στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Joanna Seca, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Joanna Seca: Η διεθνής Πορτογαλίδα μέσος στον ΠΑΟΚ!

Γεννημένη στις 02/08/1998 στη Πορτογαλία, η Joanna Seca αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει ύψος 164cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Ξεκίνησε την καριέρα της στις ΗΠΑ, όπου διαμένει από μικρή. Αγωνίστηκε για 4 χρόνια από το 2016 έως το 2019 στο Drexel University στην Φιλαδέλφεια. Στους Drexel Dragons κατέγραψε 51 εμφανίσεις με 4 ασίστ, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2020 ταξίδεψε και έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την πατρίδα της, Πορτογαλία, όπου με την φανέλα της Boavista στην Α' κατηγορία, σε 8 αγώνες σκόραρε ένα γκολ.

Την σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε στην Α' κατηγορία Ελβετίας και την Lugano, όπου σε 25 εμφανίσεις βρήκε δίχτυα 3 φορές και «σέρβιρε» 4 ασίστ στις συμπαίκτριές της.

Αποτελεί ενεργό μέλος της εθνικής Κ23 Πορτογαλίας, η οποία αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών. Παλαιότερα είχε κληθεί και στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, Κ17 και Κ19.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Joanna Seca δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάω αυτή τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ και είμαι μέρος αυτού του φανταστικού κλαμπ με τεράστια ιστορία. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημά, καθώς και να βοηθήσω την ομάδα στο Women's Champions League».

Bem vinda Joanna!

Διαβάστε ακόμη...