Στη Θεσσαλονίκη ο Λούκας Τέιλορ!

Ο Λούκας Τέιλορ βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (27/6) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Στη Θεσσαλονίκη ο Λούκας Τέιλορ!

Το SDNA βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στην άφιξη του 26χρονου Βραζιλιάνου, που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου!

Ο Λούκας Τέιλορ είναι ο «εκλεκτός» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας του. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος, έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο, και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο δεδομένου πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς.

Εξ αρχής η δική του υπόθεση φάνηκε πως είναι περισσότερο προχωρημένη, μιας και ο ΠΑΟΚ ήθελε να κλείσει το θέμα του δεξιού οπισθοφύλακα πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένο στις 29/6. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε σκανάρει λεπτομερώς τον Λούκας Τέιλορ, αντλώντας πληροφορίες τόσο από το τμήμα σκάουτινγκ, όσο και από την Ουκρανία, δίνοντας το τελικό «Ok» για την απόκτησή του.

Με πτήση από την Ουκρανία, ο Τέιλορ αφίχθη στην Θεσσαλονίκη όπου τον παρέλαβε ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου Χρήστος Καρυπίδης, προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να υπογράψει τριετές συμβόλαιο...

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ

Διαβάστε ακόμη...