«Αύριο υπογράφω στον ΠΑΟΚ για 3 χρόνια»

Μετά τη σπουδαία επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αυτό που προέχει για τον «Δικέφαλο» είναι να δώσει στον Ρουμάνο τεχνικό τα απαραίτητα «όπλα» για να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας του ομάδας.
«Αύριο υπογράφω στον ΠΑΟΚ για 3 χρόνια»

Μία από τις βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να καλυφθεί το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, σε μία διαπιστωμένη αδυναμία τόσο σε ποσοτικό επίπεδο μιλώντας για τα πλάγια μπακ όσο και σε αυτό των χαρακτηριστικών.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον 26χρονο Βραζιλιάνο της Ντνίπρο, Λούκας Τέιλορ και αυτό που απομένει πλέον είναι να ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη συμφωνία για να ανακοινώσει την πρώτη του φετινή καλοκαιρινή μεταγραφή.

Το SDNΑ εντόπισε τον Τέιλορ, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος για την προοπτική που παρουσιάζεται στην καριέρα του, αλλά ταυτόχρονα περιμένει να υπογράψει πρώτα το νέο του συμβόλαιο, αποκαλύπτοντας ότι αύριο είναι η ημέρα που θα γίνει και στο τυπικό σκέλος παίκτης του ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη που προκύπτει για την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και είναι αυτό που έψαχνα», δήλωσε αρχικά ο Τέιλορ.

-Έρχεσαι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψεις στον ΠΑΟΚ;

Η αλήθεια είναι πως δε θέλω να πω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Με βάση αυτά που γνωρίζω από τους μάνατζερ μου αύριο θα υπογράψω το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα ταξιδέψω για τη Θεσσαλονίκη. Φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα, αλλά πρώτα πρέπει να πάνε όλα καλά και να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο.

-Ποια θα είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου σου;

Από τις συζητήσεις που έχουν γίνει θα υπογράψω για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό έχουμε συμφωνήσει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι ακόμα κομμάτι της ομάδας. Πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα και εγώ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

-Έχεις μιλήσει με τον Λέο Μάτος που αγωνιζόταν στη θέση σου στον ΠΑΟΚ; Ή τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο με την ομάδα και παραμένει στο ρόστερ της;

Γνωρίζω ότι ο Μάτος πέτυχε σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟΚ και αγωνιζόταν στη θέση μου. Η αλήθεια είναι πως δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά ως Βραζιλιάνοι έχουμε αρκετούς κοινούς γνωστούς. Με ενδιαφέρει πρώτα να υπογράψω, δεν έχω μιλήσει με κάποιον Βραζιλιάνο από τον ΠΑΟΚ, ούτε με άλλον Βραζιλιάνο που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

-Έχουμε δει πως είσαι ένας πολύ επιθετικογενής μπακ και ότι στην Ουκρανία έπαιζες και πιο μπροστά στα δεξιά. Πού προτιμάς να αγωνίζεσαι;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Για εμένα είναι το ίδιο, μου αρέσει να συμμετέχω στην επίθεση. Έχω πολλά να πω για τον ΠΑΟΚ, τους λόγους που θέλω να έρθω στην ομάδα και τι θέλω να πετύχω, αλλά πρώτα πρέπει να περιμένουμε να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τις κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης με έναν Βραζιλιάνο που έρχεται από το ουκρανικό πρωτάθλημα, σε μία μεταγραφή που θυμίζει πολύ Μάτος και σίγουρα άπαντες στη Θεσσαλονίκη ευελπιστούν ο Λούκας να μοιάζει πολύ στον Λέο...

 

Διαβάστε ακόμη...