"Nα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα"

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από απόψε το βράδυ ο Darrius Garrett, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.
"Nα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα"

Ο Αμερικανός αθλητής που με την παρουσία του θα ενισχύσει το ρόστερ και την frontline του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη σνεργασία του με την ομάδα, στις συζητήσεις που είχε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και στους στόχους που έχει από τη στιγμή που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα...

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με ιστορία και παράδοση στην Ελλάδα και πραγματικά είναι ευχαρίστησή μου που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να συναντήσω τον προπονητή και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες», είπε αρχικά ο Garrett και πρόσθεσε: 

«Περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο BCL όσο και το Πρωτάθλημα. Θέλω να παίζουμε ως ομάδα. Ο κόουτς Ηλίας μου έμαθε πολλά και περιμένω να μάθω ακόμη περισσότερα από αυτόν και τώρα στον ΠΑΟΚ».

Περιγράφοντας το αγωνιστικό του στυλ ο Αμερικανός σέντερ τόνισε: 

«Είμαι επιθετικός στο παιχνίδι μου, αλλά μου αρέσει να παίζω άμυνα σε όλες τις θέσεις. Κάνω όμως ότι χρειάζεται, άμυνα, ριμπάουντ, επίθεση. Γενικά ότι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα. Νομίζω ότι είμαι έτοιμος, αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ξεπεράσω το τζετ λαγκ και να προσαρμοστώ», ενώ αναφερόμενος στη νέα σελίδα της καριέρας του τόνισε:

«Είναι ευκαιρία για την καριέρα μου. Ένα μεγάλο κλαμπ που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Θέλω νίκες πρωτίστως αλλά και να εξελίξω την καριέρα μου».

Ο Darrius Garrett, αναφερόμενος στις επαφές που έκανε προτού έρθει στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στον Keith Clanton με τον οποίο ήταν αντίπαλοι πέρσι στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας και θα τον συναντήσει ξανά φέτος, στην πρεμιέρα μάλιστα του πρωταθλήματος:


«Μίλησα με τον κόουτς Ηλία προτού έρθω, αλλά και τον Keith Clanton που παίξαμε αντίπαλοι στη Βουλγαρία. Mου είπε ότι λάτρεψε την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο. Χαίρομαι που θα παίξει στο Ρέθυμνο».

Διαβάστε ακόμη...