Αστέρι το 2012 ... δανεικός το 2018!

Στο Ηράκλειο της Κρήτης και τον ΟΦΗ, με τη μορφή δανεισμού, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.
Αστέρι το 2012 ... δανεικός το 2018!

Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών, το καλοκαίρι του 2012 κατέληξε στον ΠΑΟΚ ως επαγγελματίας! Ως πρωταθλητής με τους Μπέμπηδες 2000, μέλος της Μικτής Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Νέων. Ο Δικέφαλος εκτίμησε το φυσικό ταλέντο του νεαρού μεσοεπιθετικού και τον έστειλε νωρίς, νωρίς να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα για να... ψηθεί.

Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φιλικά προετοιμασίας και κάποια επίσημα παιχνίδια, Στέφτηκε πρωταθλητής με την Κ17 και την Κ20. Ο τίτλος με την Κ17 αποτελεί μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής του. Μαζί με την πρώτη κλήση του στην Εθνική και την πρόκριση με την Εθνική K19 στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τώρα και Κυπελλούχος Ελλάδας, αφού φόρεσε τη φανέλα του "Δικεφάλου" πέντε φορές για το Κύπελλο Ελλάδας.

Για τη θέση που αγωνίζεται, διαβάστε τη δήλωση του Παναγιώτη«Όπου κρίνει ο προπονητής! Παίζω δεξιά, παίζω αριστερά, αλλά και στο κέντρο ή στα άκρα. Όπου κρίνει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω». Σήμερα 2018 μετά από 6 χρόνια ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ! Λυπάμαι για αυτή την απόφαση και ως πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ!

Σήμερα στην ηλικία των 22 ετών με πλήρη ποδοσφαιρική ωριμότητα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα της SUPER LEAGUE , δυστυχώς σύμφωνα με την άποψη ενός μόνο προπονητή ποδοσφαίρου, που δεν σταματάει να κάνει μεταγραφές, έκρινε ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Τo λυπηρό και αξιοθρήνητο είναι ότι, όλοι οι υπόλοιποι αξιωματούχοι προπονητές που έχουν ΑΠΟΨΗ, σιωπούν επικίνδυνα, και καθιστούν δεδικασμένο οποιοδήποτε θέμα προώθησης παίκτη από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ στην μεγάλη ομάδα. Από τα τμήματα Υποδομής έρχεται τσουνάμι ταλαντούχων παικτών του ΠAΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.

Νομίζετε ο ΓΚΑΡΣΙΑ θα σωπάσει εαν διαπιστώσει ότι το έργο του δεν παίρνει ΣΑΡΚΑ και ΟΣΤΑ; Όσο είναι νωρίς αλλάξτε Στρατηγική, γιατί με έναν ΕΛΛΗΝΑ στην ενδεκάδα, χάνεται η φυσιογνωμία και η κουλτούρα του ΠΑΟΚ που ότι τίτλους κατέκτησε στο παρελθόν το έπραξε με ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ
ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000

Διαβάστε ακόμη...