Να κάνει βήμα πρόκρισης στο ΟΑΚΑ

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν δίνει απόψε στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 1ου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ...
Να κάνει βήμα πρόκρισης στο ΟΑΚΑ

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sports 3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Η ομάδα μετά τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο, καλείται να βγάλει αντίδραση και να παρουσιαστεί σοβαρή στο ΟΑΚΑ, καθώς το Κύπελλο είναι πλέον ο μόνος στόχος που μπορεί να φέρει ικανοποίηση στον κόσμο του συλλόγου!

Η εικόνα ενός αναποτελεσματικού ΠΑΟΚ που δέχεται γκολ στις ελάχιστες επιθέσεις των αντιπάλων θα πρέπει να διορθωθεί, αν θέλουμε να μιλάμε για κάτι παραπάνω στη φετινή σεζόν!

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και ο Γκαρσία έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς στην αποστολή που έφυγε το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη πήρε 25 ποδοσφαιριστές, τους: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, πονοκέφαλος είναι για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ η θέση του τερματοφύλακα, μιας και η παρουσία του Πασχαλάκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό προβλημάτισε για μια ακόμη φορά, ενώ στο βασικό σχήμα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν οι Τζόλης - Βιεϊρίνια - Κρμέντσικ, τρεις σημαντικές προσθήκες σε σχέση με το σχήμα που άρχισε το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο οποίος μετά την εντός έδρας πεντάρα από τον γάβρο, καθώς και μετά την εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για αφαίρεση 10 βαθμών,  είναι και αυτός σε δύσκολη φάση, ο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή τους:  Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Σαρδέλη, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδη.   

Την αναμέτρηση ορίστηκε να σφυρίξει ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ με βοηθούς του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, 4ος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με βοηθό τον Φωτόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...