"Μου αρέσει να βλέπω την καλή δουλειά της ομάδας"(vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε μετά τη λήξη του νικηφόρου ματς απέναντι στην ΑΕΛ.
"Μου αρέσει να βλέπω την καλή δουλειά της ομάδας"(vid)

 Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

«Εμένα μου αρέσει να βλέπω την καλή δουλειά της ομάδας. Δεν μου αρέσει να κερδίζω με γκολ που δεν είναι όμορφα ή καλά οργανωμένα. Μου αρέσει να βλέπω πράγματα που έχουμε κάνει στην προπόνηση να βγαίνουν στον αγώνα. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πετύχεις καλά αποτελέσματα. Έτσι θα καταφέρουν να μπαίνουν τα γκολ με σταθερό ρυθμό. Εάν όλα πάνε στην τύχη τότε κάποια στιγμή μπορεί να σου βγουν, κάποια όχι.

Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε βέβαια ότι κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος είναι διαφορετικός, μπορεί κάποια γήπεδα να μην είναι σε τόσο καλή κατάσταση για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Εμείς πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε έχοντας την κατοχή και με καλή οργάνωση, ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι σε άλλες συνθήκες πρέπει να βρεις άλλους τρόπους για να κερδίσεις.

Ο δρόμος για τη συνέχεια είναι αυτός. Να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Να βάλουμε την ομάδα πάνω από τα ονόματα. Ακολουθούν δύο ντέρμπι που ο καθένας μας πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω. Από αύριο ξεκινάμε να δουλεύουμε για το ματς που έρχεται την Κυριακή».

Διαβάστε ακόμη...