Η Μικτή Ζώνη του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Όλα όσα δήλωσαν μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό οι Φερέιρα, Μαουρίσιο και Γιαννούλης.
Η Μικτή Ζώνη του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Αμπέλ Φερέιρα

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί στο πρώτο μέρος ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, πετύχαμε αυτό που θέλαμε, όπου μπλοκάραμε επιθετικά τον Ολυμπιακό και είχαμε δυο καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε ότι αυτός που θα σκόραρε πρώτος, θα είχε και το πλεονέκτημα να περάσει και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί.Στο 2ο μέρος, συνεχίσαμε στην ίδια λογική, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και προσπάθησε στο παιχνίδι με σέντρες να γίνει επικίνδυνος, το κατάφερε μια φορά και πέρασε μπροστά στο σκορ, είχαμε καλή αντίδραση μετά, ρισκάραμε, είχαμε μια ξεκάθαρη φάση με τον Βαρέλα για το 1-1 που θα μπορούσε να μας είχε βάλει μπροστά στη κούρσα της πρόκρισης. Είναι λογικό όταν ρισκάρεις, τότε θα δεχθείς αντεπιθέσεις, σε μια από αυτές πέτυχε ο αντίπαλος το 2-0, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να σκοράρουμε για να μπούμε πάλι στο κόλπο της πρόκρισης.Αν έπρεπε να το χαρακτηρίσουμε το παιχνίδι με μια λέξη αυτή θα ήταν η αποτελεσματικότητα και μετά ένα λάθος που δεν ήταν δικό μας φταίξιμο. Πάντα είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ένα λάθος σε αυτόν που πρέπει και ζητάω συγνώμη, αν θεωρεί ότι κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη, τότε να το κάνει, αλλά είναι ένα λάθος ξεκάθαρα εις βάρος μας, γι'αυτό πάντα λέμε στους παίκτες, πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε, αλλά για τα σφάλματα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» .

Χοσέ Μαουρίσιο

«Είναι δύσκολο να μην κάνουμε λάθη. Είναι δύσκολο να πούμε τι δεν πήγε καλά. Προσπαθήσαμε τρέξαμε, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν σκοράραμε. Αυτοί σκοράρανε στις ευκαιρίες τους. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά» .

Δημήτρης Γιαννούλης

«Μέχρι το 65 κάναμε ένα τρομερά καλό παιχνίδι, είχαμε το σκορ στο 0-0, είχαμε ευκαιρίες για να το τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Όσο για το δεύτερο γκολ, εγώ, πρώτη φορά, βλέπω να μπαίνει έτσι ένας παίκτης, να κλέβει την μπάλα από πίσω και να δεχόμαστε ένα τέτοιο φθηνό γκολ.Οι αλλαγές γίνονται για να φρεσκάρουν την ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Ήταν επιθετικές, αλλά είχαμε το σκορ με το μέρος μας. Είμαστε εκτός Κυπέλλου. Δε νομίζω ότι η ομάδα δεν είχε χημεία σήμερα. Όταν έρχεσαι να παίξεις στην έδρα του αντιπάλου σου, πας για διαχείρηση του παιχνδιιού και μέχρι ένα σημείο ήταν στα μέτρα μας το παιχνίδι» .

Διαβάστε ακόμη...