«Στόχος μας είναι το νταμπλ!»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας, ενόψει του αυριανού (11/5) τελικού Κυπέλλου Ελλάδας...
«Στόχος μας είναι το νταμπλ!»

Αν η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Από την αρχή της χρονιάς έχουμε δύο στόχους να πάρουμε πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το ένα έφυγε το πανηγυρίσαμε και τώρα στόχος μας είναι το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένο για αυτό».

Για το πώς θα καλύψει η ομάδα το κενό του Βιεϊρίνια: «Είναι μια σημαντική απουσία ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας την φετινή χρονιά. Αλλά είμαστε ένα καλό γκρουπ και έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και για αυτόν και να τον κάνουμε χαρούμενο».

Για την απουσία του κόσμου, σχολίασε: «Σίγουρα δεν είναι καθόλου όμορφο να αγωνίζεσαι χωρίς φιλάθλους, τους θέλαμε κοντά μας. Πέρσι ήταν ένας τελείως διαφορετικός τελικός, όταν βλέπεις να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και να είναι κοντά σου και να σε υποστηρίζει. Μας στενοχωρεί που δεν τους έχουμε μαζί μας. Ελπίζω να είναι ο τελευταίος τελικός χωρίς κόσμο γιατί είναι μια γιορτή και ο κόσμος κάνει το παιχνίδι πιο όμορφο. Έχουμε παίξει πολλά ματς πέρσι χωρίς κόσμο, θα κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, 100% αφοσιωμένοι σε αυτό που θα μας πει ο προπονητής και να μην επηρεαστούμε από την απουσία του κόσμου».

Τι διαφορετικό μπορεί να έχει το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι με το τρόπαιο πάνω στο τραπέζι. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει και το τρόπαιο».

Διαβάστε ακόμη...