Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Είναι μερικά ποδοσφαιρικά βράδια που δύσκολα χάνονται από τη μνήμη σου όσος καιρός και να περάσει. Ένταση, πάθος, σασπένς, ανατροπές και στο φινάλε μία παλικαρίσια νίκη με παλικαρίσιο comeback.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα θυμούνται για καιρό όσοι το έζησαν. Το PAOK TV φέρνει στις οθόνες σας το παρασκήνιο του.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει εδώ και αρκετούς μήνες σφυρηλατήσει τον χαρακτήρα της μέσα από αμέτρητες δυσκολίες, τις οποίες καταφέρνει πάντα να ξεπερνάει και να φτάνει στον στόχο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το βράδυ της Τετάρτης (27.02) το θρίλερ της Τούμπας μετά από 120 λεπτά έβγαλε νικητή τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Δικεφάλου κατέθεσαν όλες τους δυνάμεις και την ψυχή τους στο γήπεδο και κατάφεραν να φτάσουν σε μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στον δρόμο για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου, αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Το PAOK TV συγκέντρωσε όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης σε ένα αποκλειστικό βίντεο. Από την άφιξη της ομάδας και την υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, στο ζέσταμα και την είσοδο στο γήπεδο μέχρι τις έντονες εναλλαγές συναισθημάτων κατά την διάρκεια του αγώνα και το πάρτι στο φινάλε.

Δείτε το ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...