Με στόχο την πρόκριση στους "4"

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανιώνιο, στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στη ρεβάνς του 2-1, σκορ με το οποίο χάσαμε στη Νέα Σμύρνη! 
Με στόχο την πρόκριση στους "4"

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Ote Sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.  

Ο αγώνας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα Κυπέλλου και έχει κάνει πολλές φορές τη ζημιά σε αντιπάλους που θεωρούνταν φαβορί για την πρόκριση! Περιθώρια για εφησυχασμό δεν υπάρχουν, ειδικά μετά την ήττα μας με 2-1 στο πρώτο ματς, εκεί που κανείς δεν κατάλαβε πώς χάθηκε η νίκη! 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς, εκτός από τους μόνιμα απόντες, τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μαουρίσιο, θα ξεκουραστεί ο Βαρέλα και έμεινε εκτός αποστολής ο Ρέι, καθώς επιλέχτηκε ο τερματοφύλακας της Κ19 (Παπαδόπουλος), μιας και οι ομάδες στα ματς του Κυπέλλου πρέπει να έχουν στην 18άδα δύο παίκτες από την Κ19.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα,  Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια (δεξιά) - Ίνγκασον - Κρέσπο - Γιαννούλης, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Λημνιός - Πέλκας - Ενρίκε και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι. Θέσεις στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπίσεσβαρ και Άκπομ. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, στην αποστολή της αθηναϊκής ομάδας ο Μάντζιος συμπεριέλαβε τους: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Κόρμπο, Σουσώνη, Οικονομίδη, Μανθάτη, Τσιλούλη, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μανιάτη, Μπουμάλ, Άρτσε.

Η ΚΕΔ όρισε τον Σκουλά να σφυρίξει την αναμέτρηση, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Ευθυμιάδης και Κουρομπύλια...

Διαβάστε ακόμη...