"Ήταν σκληρό μάθημα το παιχνίδι στην Πάτρα"

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Παναχαική...
"Ήταν σκληρό μάθημα το παιχνίδι στην Πάτρα"

 Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν ένα σκληρό μάθημα το παιχνίδι στην Πάτρα. Ο προπονητής μας είπε πως σήμερα πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε, να περάσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αφού είμαστε η ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο τα τελευταία δυο χρόνια.

Μπήκαμε αποφασισμένοι επιβάλλαμε το ρυθμό μας τους αιφνιδιάσαμε και στο 3-0 τελείωσαν όλα. Ο προπονητής ζητάει από μένα τον Ζαμπά και τους εξτρέμ να έχουν χημεία ισορροπία και γενικά να πατάμε περιοχή. Ήμουν χαρούμενος που βοήθησα τον Ζαμπά και εκείνος εμένα και νομίζω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία.

Είναι αλήθεια πως οι ομάδες τα τελευταία χρόνια δεν στηρίζουν τα παιδιά των ακαδημιών σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους και άλλες ομάδες να βγάζουν παίκτες από τα σπλάχνα τους.

Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ στηρίζει νέους παίκτες όπως εμένα τον Ακπομ και άλλους. Τα τελευταία χρόνια ο κόουτς έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό σύνολο παίζουμε για την ομάδα και ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι ένα συν που δεν το έχουν όλες οι ομάδες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά έχουμε να βγάλουμε πολλά στο γήπεδο είμαστε βελτιωμένοι μετά την διακοπή και θέλουμε να κάνουμε μόνο νίκες για να πάμε στα ντέρμπι με ψηλά το κεφάλι».

Διαβάστε ακόμη...