Ώρα Κυπέλλου με τον ... συμπολίτη!

Τον συμπολίτη Άρη υποδέχεται στην Τούμπα ο Δικέφαλος του Βορρά, σε παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας...
Ώρα Κυπέλλου με τον ... συμπολίτη!

Η ομάδα της Παπαναστασίου θα δει την Τούμπα, σχεδόν 4,5 χρόνια μετά την τελευταία φορά που την επισκέφτηκε, πριν αρχίσει η πολυετής περιοδεία της στα επαρχιακά γήπεδα της χώρας.

Ο αγώνας που έχει κυρίως χαρακτήρα γοήτρου, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παίζεται η πρωτιά στον όμιλο και όχι η πρόκριση στην επόμενη φάση, θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Ote sports 1, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.   

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, με δεδεομένο το πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι που έχει να δώσει η ομάδα την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, αφήνοντάς τους εκτός αποστολής (Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαουρίσιο) όπως βέβαια και τον τιμωρημένο Πασχαλάκη,  αλλά είναι βέβαιο πως και κάποιοι από αυτούς που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή δε θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Την αποστολή ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Ακπόμ.

Από αυτούς αναμένεται να ξεκινήσουν ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, Μάτος, Κρέσπο, Χατσερίδης, Τόσκα στην άμυνα, Βέρνμπλουμ, Κάνιας (ή Σάκχοφ) αμυντικά χαφ, μεσοεπιθετικά οι Ελ Καντουρί, Πέλκας, Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ακπόμ, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, στην αποστολή του συμπεριλήφθηκαν οι   Cuesta, Καντιμοίρης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Mavraj, Ναζλίδης, Σιώπης, Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Καλλίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιδηροπουλος, βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Απτόσογλου. Ο Σέζος θα είναι 4ος διαιτητής και ο Κύρκος παρατηρητής.

Θυμηθείτε την προϊστορία μας με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...