Γκαρσία: "Τα δίνουμε όλα για τη φανέλα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για όλους και για όλα στους εκπροσώπους του τύπου μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ.
Γκαρσία: "Τα δίνουμε όλα για τη φανέλα"

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουρουγουανού:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε, δεν παίξαμε καλά, η ομάδα είναι κουρασμένη. Υπήρχαν πολλά παιχνίδια και ασυναίσθητα σκεφτόμαστε τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και όλα αυτά επηρεάζουν".

Για το αν θα ωφελήσει την ομάδα του η διακοπή: "Θα δούμε, αν η ομάδα μετά τα Χριστούγεννα κερδίζει σημαίνει ότι θα είναι καλά αν όχι τότε κάτι δεν θα πηγαίνει καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά τις γιορτές θα ενσωματωθούν με την ομάδα και οι τραυματίες. Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων".

Για τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα: "Είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις. Τα δίνουμε όλα για την φανέλα της ομάδας".

Για τον βαθμό που θα έβαζε στον εαυτό του για τη μέχρι τώρα παρουσία του: "Δεν βάζω ποτέ βαθμολογία στο εαυτό μου. Πάντα προσπαθώ για το μάξιμουμ. Κάποιες φορές δεν παίζω καλά, κάποιες φορές παίζω καλύτερα. Πρόθεση μου είναι να παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι".

Για το 2010 που σε λίγες μέρες τελειώνει, σχολίασε: "Ήταν δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα. Αυτό που θα κρατήσουμε είναι ότι μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για την νίκη, σκεπτόμενοι τις περισσότερες φορές μόνο το χειροκρότημα του κόσμου από τις κερκίδες".

Για το ιδιοκτησιακό που απασχολεί αυτές τον τελευταίο καιρό την ομάδα και τον κόσμο, είπε: "Όλα τα παιδιά είναι στην αβεβαιότητα σχετικά με τους επενδυτές αν θα έρθουν ή αν δεν θα έρθουν, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό που μένει είναι ότι η ομάδα βγαίνει πάντα μπροστά περιμένοντας την ανταμοιβή από τον κόσμο. Δεν θέλω να συνεχίσω την ιστορία με το βιβλίο γιατί μετά δεν θα την διαβάσει κανείς (γέλια). Βγαίνουμε στο γήπεδο να κερδίσουμε για τον κόσμο".

Για το τι εύχεται για τις γιορτές: "Υγεία για όλο τον κόσμο αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Διαβάστε ακόμη...