"Αξίζει τον κόπο να στηρίξουμε την προσπάθεια"

Ο Στέλιος Μαλεζάς, μιλώντας μετά το ματς με την Κράσνονταρ, ζήτησε από όλους υπομονή, γιατί όπως τόνισε, στον ΠΑΟΚ χτίζεται κάτι καλό...
"Αξίζει τον κόπο να στηρίξουμε την προσπάθεια"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Δεχτήκαμε ένα «κρύο» γκολ και άλλαξε η ροή του αγώνα. Προσπαθήσαμε με μια κεφαλιά του Τζιόλη στο πρώτο ημίχρονο να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Είμαστε πολύ πικραμένοι γιατί θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. 'Εχουμε λίγες πιθανότητες αλλά θα πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε τη Γκαμπάλα και αναλόγως με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε. Σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε τι έχουμε κάνει.

Μπορεί να ήμασταν ακίνδυνοι, αλλά είχαμε 2-3 πιθανότητες με μια καλή πάσα να κάνουμε κάτι καλό. Και οι άλλοι παίζουν ποδόσφαιρο όμως και αμύνθηκαν καλά σε αυτές τις περιπτώσεις. Ξέρω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι αυτό που πρέπει να έχουμε, είναι υπομονή. Όταν κάτι χτίζεται σε σταθερές βάσεις αξίζει την υπομονή όλων. Την πρώτη χρονιά του Σάντος υπήρχε γκρίνια, έξω και γύρω από την ομάδα αλλά τα επόμενα δύο χρόνια είδατε τι ποδόσφαιρο έπαιξε η ομάδα εκείνη και ακόμα λέμε για αυτή. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά, που κάνουμε. Χρειάζεται υπομονή και λίγο τύχη που τη στερηθήκαμε σε κάποια παιχνίδια. Επαγγελματίας είμαι.

Προσπαθώ όποτε μπαίνω μέσα να δικαιώνω τον εαυτό μου και τον προπονητή που με επιλέγει. Ας κάνουμε υπομονή για να κάνουμε κάτι καλό για να μπορέσουμε να ελπίζουμε να κάνουμε σε κάτι τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να κοιτάμε όλοι να χτιστεί μια ομάδα. Μας στεναχωρεί που χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πως θα χτίσουμε μια ομάδα για το μέλλον η οποία μέσα σε 4-5 χρόνια θα γίνεται καλύτερη. Βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καινούργια φιλοσοφία και δε μπορούν να βγουν όλα τώρα στο 100%. Ας έχουμε υπομονή γιατί αυτή η προσπάθεια αξίζει".

Διαβάστε ακόμη...