Ο Γιοχάνεσον στην Τούμπα

Ο Σουηδός Στέφαν Γιοχάνεσον, ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση του Δικεφάλου κόντρα στην Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Γιοχάνεσον στην Τούμπα

Η ομάδα μας θα βρει στον δρόμο της τον Σουηδό, πέντε χρόνια μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπριζ για τους ομίλους του Europa League, όπου η ομάδα μας είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Στέλιου Μαλεζά στο φινάλε του αγώνα. Ο Σουηδός ρέφερι είναι επαγγελματίας από το 1994, με την προαγωγή του στην πρώτη κατηγορία να έρχεται το 2001.

Έκτοτε έχει σφυρίξει σε περισσότερα από 200 παιχνίδια, ενώ πήρε το χρίσμα του διεθνή το 2003. Ορίζεται κατά κύριο λόγο σε παιχνίδια του Europa League, ενώ έχει διευθύνει και ένα παιχνίδι ομίλων για το Champions League, το 2010 μεταξύ της Ζίλινα και της Μαρσέιγ.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση της Τούμπας θα είναι οι συμπατριώτες του Φρέντρικ Νίλσον και Μάγκνους Σιόλμπλομ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Σουηδός, Στέφαν Χάλμπεργκ και πρόσθετοι οι Μοχάμεντ Αλ-Ακίμ, Αντρέας Έκμπεργκ. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σέρβος, Ζόραν Πέτροβιτς και παρατηρητής της UEFA ο Λετονός Τζάνις Μεζέσκις.

Διαβάστε ακόμη...