Παρουσίασε τους...νέους

Νωρίς σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση της  Φενέρ παρουσίασε επίσημα  τα πέντε νέα φετινά μεταγραφικά της αποκτήματα.
Παρουσίασε τους...νέους
Νωρίς σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση της  Φενέρ παρουσίασε επίσημα  τα πέντε νέα φετινά μεταγραφικά της αποκτήματα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα Τύπου του "Σουκρού Σαράτσογλου" και την παρουσίαση προλόγισε  ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας , Αϊκούτ.

Οι πέντε καινούριοι παίκτες είναι οι: Ιλχάν Εκέρ, που αποκτήθηκε από την τουρκική Γκεντσλερμπιλιγκί, ο Μίροσλαβ Στοχ που ήρθε από την ολλανδική από την Τβέντε, ο Τσανέρ  Ερκίν οποίος έγινε κάτοικος Πόλης προερχόμενος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο 23χρονος  Σενεγαλέζος Ντιά που μεταγράφηκε από τη γαλλική Νανσί και ο Μαμαντού Νιάγκ που αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας και όπως είναι γνωστό ήρθε στη Φενέρ  από την Μαρσέιγ.

Ο τελευταίος (Νιάγκ ) όταν πήρε τον λόγο είπε: " Ήταν μία πολύπλοκη μεταγραφή. Όλα όμως τελείωσαν και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που τώρα βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω και θα βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα για να πετύχει το καλύτερο δυνατόν".

Ο Ντια με τη σειρά του τόνισε μεταξύ των άλλων: "Θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους".

Ο Ερκίν έκανε λόγο για  τον ερχομό του στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας ενώ, ο Εκέρ δήλωσε πως είναι πραγματικά πολύ περήφανος που θα φορέσει τα χρώματα της Φενέρ.

Τέλος ο  Στοχ, είπε: "Οι συζητήσεις για την μεταγραφή μου ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η ολοκλήρωσή της έγινε τώρα. Ήρθα στην Φενέρ και είμαι πολύ  πολύ χαρούμενος. Θα κάνω ότι καλύτερο για να έχουμε πολλές και μεγάλες επιτυχίες".

Αφού ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις, στη συνέχεια οι πέντε παίκτες υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με οπαδούς της ομάδας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πέντε νέων παικτών, δεν έγινε καμία αναφορά τόσο από τους νεοαποκτηθέντες όσο και από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αϊκούτ, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη .

Διαβάστε ακόμη...