Ολοταχώς για το sold out

Συνεχίστηκε και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Φενέρ. Και σήμερα η κίνηση στα γραφεία της Τούμπας ήταν πολύ έντονη...
Ολοταχώς για το sold out
Συνεχίστηκε και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Φενέρ. Και σήμερα η κίνηση στα γραφεία της Τούμπας ήταν πολύ έντονη.

Παρά το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς του  τριήμερου του Δεκαπενταύγουστου, πέρασαν από την  Τουμπα  3.000 κάτοχοι καρτών διαρκείας που φρόντισαν να εξασφαλίσουν  τη θέση τους για το παιχνίδι με τη Φενέρ.

Έτσι ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα έφτασε τις 15.000 και όπως όλα δείχνουν την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα δε θα πέφτει καρφίτσα.  Πέραν των ανανεώσεων που συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς από  τα   «διαθέσιμα» εισιτήρια, έχουν απομείνει πολύ λίγα και αυτά στη θύρα 1.

Αύριο Σάββατο  και την Κυριακή τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά και θα λειτουργήσουν και πάλι από τη Δευτέρα στις 09.00 οπότε και αναμένεται να κορυφωθεί η ζήτηση .

Διαβάστε ακόμη...