Φεύγουν τα εισιτήρια...

Συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό η πώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Φενέρ, ανεβάζοντας τον αριθμό τους στις 12.000...
Φεύγουν τα εισιτήρια...
Συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και σήμερα η πώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη 19/8. Ο κόσμος του Δικεφάλου όχι μόνο δεν πάγωσε από την χτεσινή ανακοίνωση της παραίτησης του Ζήση Βρύζα, αλλά εξαφανίζει με γοργό ρυθμό τα μαγικά χαρτάκια, δηλώνοντας και πάλι το βροντερό παρόν του δίπλα στην ομάδα  .
Με το κλείσιμο των γραφείων, ο αριθμός των εισιτηρίων που διατέθηκαν (χτες και σήμερα συνολικά)  έφτασε αισίως στις 12.000 δείχνοντας ότι το sold out είναι θέμα χρόνου.

Ήδη από τα "ελεύθερα εισιτήρια" έχουν πλέον απομείνει ελάχιστα και αυτά στις λεγόμενες ακριβές θέσεις. Μιλάμε για τη θύρα 1 και ελάχιστα της θύρας 2  που όμως και αυτά τις επόμενες ώρες θα γίνουν καπνός.

Ήδη από χτες ήταν γνωστό πως είχαν φύγει τα διαθέσιμα στις θύρες 4 και 7 ενώ από σήμερα την ίδια τύχη είχαν και αυτά των θυρών 3, 5 και 6. Προσοχή μιλάμε για τα ελεύθερα εισιτήρια και όχι για τις θέσεις που αναμένεται να ανανεωθούν μέχρι την επόμενη Τρίτη 17/8 .

Διαβάστε ακόμη...