Χαμός για τα εισιτήρια με Φενέρ (ενημερωμένο)

Η δίψα των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση  κόντρα στη Φενέρ, είναι πραγματικά εντυπωσιακή
Χαμός για τα εισιτήρια με Φενέρ (ενημερωμένο)
Η δίψα των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης  στην Τούμπα, κόντρα στη Φενέρ στα πλαίσια των play off του Europe League, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ο κόσμος του "Δικεφάλου" -όπως αναμενόταν άλλωστε- εξαφανίζει τα 6.000 περίπου εισιτήρια και όπως όλα δείχνουν  στην Τούμπα την ημέρα του ματς δε θα πέφτει καρφίτσα σε όλες τις θύρες, πλην φυσικά της θύρας 8 που προορίζεται για τους 750 Τούρκους.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, πρώτης ημέρας κυκλοφορίας των εισιτηρίων του αγώνα, σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές στο εκδοτήριο που λειτουργεί έξω από την μπουτίκ της  Τούμπας, από όπου προμηθεύονται εισιτήρια οι μη κάτοχοι διαρκείας, δείχνοντας όπως προαναφέραμε ότι η διάθεση του κόσμου να παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις εξέδρες είναι τεράστια .

Συνολικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε 19.500 εισιτήρια για κατόχους των καρτών διαρκείας και 6.500 για τους υπόλοιπους φιλάθλους. Από αυτά τα 6.500, έχουν μείνει  αδιάθετα μόνο 1.000, που αντιστοιχούν  στις θεωρούμενες "ακριβές" θύρες 1,2 και 3 και είναι βέβαιο ότι αύριο θα εξαφανιστούν, αν αυτό δεν γίνει από απόψε το βράδυ , μέσω ίντερνετ.

Να υπενθυμίσουμε ότι με σημερινή απόφαση των υπεύθυνων, οι κάτοχοι  των καρτών διαρκείας προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τον ειδικό χώρο που υπάρχει κάτω από τη Θύρα 1 του γηπέδου, από εκεί δηλαδή που πήραμε  πριν λίγες εβδομάδες τα  εισιτήρια διαρκείας, ενώ οι "μη κάτοχοι" από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Μάλιστα, μάθαμε υπάρχουν στο χώρο της "1" ήδη 7 υπάλληλοι της ΠΑΕ που εξυπηρετούν τον κόσμο.

Για όσους θέλουν να αποφύγουν τη σημαντική  ταλαιπωρία και  τον καύσωνα των επόμενων ημερών, υπάρχει και η λύση του  διαδικτύου. Όποιος ενδιαφέρεται  να πάρει  το μαγικό χαρτάκι μέσω internet μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα της ΠΑΕ κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Όπως μας μετέφερε το μέλος του paokmania ο free4, οι ουρές που σχηματίζονται το εκδοτήριο που υπάρχει στην μπουτίκ είναι μεγάλες ενώ στη χώρο της Θύρας 1 που γίνονται οι ανανεώσεις τα πράματα είναι πιο ομαλά. Συνέπεια του συνωστισμού που υπάρχει δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις ενώ οι πρώτες ουρές σχηματίστηκαν πριν τις 8 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη...