Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Fenerbahce SK

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK για τα Playoffs του UEFA Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Fenerbahce SK

Από την Τετάρτη 11 Αυγούστου έως και την Τρίτη 17 Αυγούστου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους, ενώ οι μή κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια που δεν αντιστοιχούν σε θέσεις διαρκείας. Την Τετάρτη 18 Αυγούστου θα απελευθερωθούν προς πώληση και οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δεν ανανέωσαν.

Στις θέσεις των VIP και τις Σουίτες, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 19:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τη Πέμπτη 19 Αυγούστου, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

 

VIP 3ου: 150 € VIP 4ου: 120 € Θύρα 1: 80 € Θύρες 2, 3: 60 €Θύρες 5, 6: 40 € Θύρες 4, 4α: 20 € Θύρες 7, 7a: 25 €

 

Την ίδια ημέρα και ώρα θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας

Διαβάστε ακόμη...