Προειδοποιήσεις από UEFA

Συστάσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έκανε ο παρατηρητής της UEFA Γουίλιαμ ΜακΝτούγκαλ, απαιτώντας να υπάρχουν τα κενά στις σκάλες...
Προειδοποιήσεις από UEFA
Συστάσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έκανε σήμερα το πρωί ο Σκωτσέζος παρατηρητής της UEFA Γουίλιαμ Μακ Ντούγκαλ, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Άγιαξ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Μακ Ντούγκαλ τόνισε: «Καταλαβαίνω ότι στη θύρα 4 βρίσκονται οι φανατικοί σας, φωνάζουν και είναι όρθιοι, αλλά αν δεν υπάρχουν διαζώματα στις κερκίδες δε θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Η UEFA δεν αστειεύεται σε θέματα ασφαλείας».

Κάποια στιγμή οι εκπρόσωποι του Αγιαξ, έκαναν αναφορά σε κάποια συμβάντα που έγιναν χθες βράδυ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι οπαδός της ομάδας τους δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ (;), εκλάπη το διαβατήριο και του πήραν 500 ευρώ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απάντησαν άμεσα τονίζοντας  ότι δεν υπάρχει επίσημη αναφορά για οπαδό του ΠΑΟΚ που να εμπλέκεται στο επεισόδιο και σε κάθε περίπτωση ο σύλλογος  φυσικά δε μπορεί να ελέγχει όλη την πόλη

Διαβάστε ακόμη...