“Χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση”

Οι δηλώσεις του Τσούμπα Άκπομ μετά τη νίκη-πρόκριση στο Βέλγιο...
“Χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση”

Αναλυτικά τόνισε:

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Γάνδη με τον Άκπομ να κάνει μία καλή εμφάνιση και ο ίδιος ο στράικερ του ΠΑΟΚ τόνισε τη διαφορά της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και το μέλλον αυτής στη διοργάνωση, λέγοντας και πάλι ότι οι επόμενοι αγώνες θα είναι οι σημαντικότεροι της καριέρας του:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσούμπα Άκπομ:

Είναι για εμάς μεγάλο επίτευγμα. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση.

Για τη δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρα του:

Πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια στην καριέρα μου και αυτό θα είναι το μότο μας για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια ομάδα. Όλες θα είναι δύσκολες ομάδες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο που όλα πλέον είναι δύσκολα για τους πάντες. Παίξαμε με καλές ομάδες όπως η Μίντιλαντ και η Γάνδη και δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε και ομάδες καλύτερες από τους προηγούμενους αντιπάλους.

Εάν θα δει τον αγώνα της Νιγηρίας με την Γκάνα καθώς παίζει ο φίλος του Ιβόμπι:

Ναι το ξέρω και συνήθως βλέπω όλους τους αγώνες της Νιγηρίας με τον πατέρα μου. Είναι σημαντικό παιχνίδι και μπορεί η Νιγηρία να κερδίσει.

Διαβάστε ακόμη...