«Η θέληση των παικτών είναι τεράστια» (vid)

Το PAOK TV σας προσέφερε σε ζωντανή μετάδοση τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.
«Η θέληση των παικτών είναι τεράστια» (vid)

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Εννοείται ότι προτιμώ να κερδίσω ένα παιχνίδι, αλλά ήρθε 0-0 απέναντι σε μια καλή ομάδα. Από εμάς θα κριθεί η πρόκριση με τα γκολ που θα πετύχουμε κόντρα στη Λίνκολν. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τη Σλόβαν απέναντι στην Κοπέγχαγη παρότι οι Δανοί έχουν προκριθεί».

Για το γεγονός ότι λείπει το εύκολο γκολ τόνισε: «Δεν είναι θέμα μόνο των επιθετικών. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν και δεν το έκαναν. Το ίδιο συνέβη και με τον Ατρόμητο και με την Κοπεγχάγη. Και σήμερα φτάσαμε με τους Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς κοντά στο να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε. Είναι συνολικό το πρόβλημα. Δεν με απασχολεί μόνο για τους Σφιντέρσκι και Άκπομ. Ήταν απίστευτες οι ευκαιρίες που χάσαμε απέναντι στην Κοπεγχάγη».

Για το αν υπήρχε μια επιπολαιότητα, μια βιασύνη, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και τι φταίει σε αυτό απάντησε: «Υπήρχε βιασύνη. Θέλαμε να σκοράρουμε, να κερδίσουμε, να σβήσουμε την κακή εμφάνιση που είχαμε απέναντι στον Ατρόμητο. Το είπα ότι το γκρουπ δεν έχει την απαραίτητη ωριμότητα για να αντιμετωπίσει μια κατάσταση, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτό που θέλουμε να πάρουμε».

Για το αν πήρε ρίσκο στο τέλος ο ΠΑΟΚ με κίνδυνο να χαθεί το παιχνίδι σημείωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν στιγμές τρανζίσιον, το οποίο διαχειριστήκαμε. Υπήρχε βιασύνη γιατί είχαμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δύο πράγματα είπα στους ποδοσφαιριστές μου μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Το πρώτο ότι τα πράγματα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση στο τελευταίο ματς για να προκριθούμε και το δεύτερο ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον να μη το χάσεις».

Eπίσης ανέφερε: «Κοιτάζουμε απλώς το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε σκαμπανεβάσματα έως τώρα στη σεζόν. Πολλά αποτελέσματα που είτε ήταν καλά είτε άσχημα από εμάς. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού χάσαμε από τον Ατρόμητο. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ήρθε μια ισοπαλία με τη Σλόβαν στην Τούμπα, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για να διαχειριστούμε καλύτερα τη συνέχεια. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις σε ομάδες με νέα αρχή, νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία. Συμβαίνει στη Σίτι το 2016, συμβαίνει τώρα στη Γιουβέντους. Η δουλειά μου είναι να προστατεύσω την ομάδα. Η θέληση των παικτών είναι τεράστια».

Διαβάστε ακόμη...