Η λευκή ισοπαλία τον κράτησε ζωντανό!

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν ...
Η λευκή ισοπαλία τον κράτησε ζωντανό!

Ο ΠΑΟΚ έχασε στη Σλοβακία την ευκαιρία να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League με το 0-0 κόντρα στη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα, αλλά συνεχίζει να ορίζει τη μοίρα του την τελευταία αγωνιστική.

Ο Δικέφαλος θα μπορούσε με νίκη σήμερα να σφραγίσει το εισιτήριό του για τα νοκ άουτ κι αν και ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι στο Tehelne Pole δεν βρήκε το γκολ που θα του έδινε τους τρεις βαθμούς. Η λευκή ισοπαλία διατήρησε τον ΠΑΟΚ και τους Σλοβάκους στην ισοβαθμία με οκτώ βαθμούς, με τη Σλόβαν να έχει προβάδισμα ενός γκολ στη διαφορά τερμάτων με 8-5 έναντι 6-4.Ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική θέλει είτε καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σλοβάκους, που θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Κοπεγχάγη, η οποία κέρδισε με 0-4 τη Λίνκολν κι εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο, είτε νίκη επί της Λίνκολν στην Τούμπα με με δύο παραπάνω απ όσο ενδεχομένως νικήσει η Σλόβαν. Σε περίπτωση που οι Σλοβάκοι χάσουν αρκεί μια ισοπαλία, αν έρθουν ισόπαλοι, στον Δικέφαλο αρκεί οποιαδήποτε νίκη.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στο παιχνίδι στη Μπρατισλάβα, είχε την κατοχή, δημιούργησε αρκετές τελικές, αλλά δεν βρήκε τρόπο να σκοράρει.Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Τσοβάν, ο οποίος είχε απάντηση στο φάουλ του Κούρτιτς στο 6′. Ο Σίντκλεϊ στο 11′ δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Μπίσεσβαρ στη συνέχεια είχε ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς να βρει στόχο. Οι Σλοβάκοι απείλησαν στο 43′ με ένα σουτ του Μεντβέντεφ, στην μοναδική σημαντική τους ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει τα ηνία του αγώνα και να ψάχνει το γκολ, με τους γηπεδούχους να κλείνουν τους χώρους προς την εστία τους και να ψάχνουν την κόντρα, με τον Πασχαλάκη να σταματάει στο 60′ μία κεφαλιά του Γκριν.Ο Λουτσέσκου έφερε από τον πάγκο όλα τα επιθετικά του όπλα, ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη Σλόβαν στα καρέ της, αλλά ο Σφιντέρσκι σε τρεις περιπτώσεις δεν βρήκε δίχτυα και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλάντιμιρ Βάις): Χόβαν, Μεντβέντεβ, Κασία, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο, Άγκμπο, Ιμπραΐμ, Γκριν (70′ Τσάβριτς), Βάις, Ζμρχαλ (70′ Ντράζιτς), Χεντί.

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Τέιλορ , Βαρέλα , Κρέσπο (46′ Μιχάι ), Σίντκλεϊ , Κούρτιτς , Εσίτι (64′ Σβαμπ ), Α.Ζίβκοβιτς , Ελ Καντουρί (71′ Μουργκ ), Μπίσεσβαρ (85′ Μιτρίτσα ), Άκπομ (71′ Σφιντέρσκι ).

.........................

Τέλος

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις

89ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία ο Μιτρίτσα, πρόλαβε ο Κάσια την τελευταία στιγμή

87ο λεπτό: Μιτρίτσα στη θέση του Μπίσεσβαρ

83ο λεπτό: Νέο σουτ του Σφιντέρσκι και πάλι άουτ η μπάλα

79ο λεπτό: Ο Σφιντέρσκι από καλή θέση σούταρε άουτ

73ο λεπτό: Βγήκαν Ακπόμ Ελ Καντουρί, μπήκαν ο Σφιντέρσκι και ο Μουργκ

65ο λεπτό: Σβαμπ στη θέση του Εσίτι

62ο λεπτό: Κεφαλιά του Γκριν, μπλόκαρε ο Πασχαλάκης

58ο λεπτό: Κόρνερ για τους γηπεδούχους, κεφαλιά του Άγμπο, άουτ

47ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή, Μιχάι στη θέση του Κρέσπο

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45ο λεπτό: Σουτ του Ζίβκοβιτς άουτ

43ο λεπτό: Σουτ του Μεντβέντεφ άουτ, αμαρκάριστος από τα πλάγια

31ο λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ, από το ύψος του πέναλτι σούταρε με το αριστερό άουτ!

30ό λεπτό: Κεφαλιά του Κούρτιτς, μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς, άουτ!

12ο λεπτό: Σουτ του Σίντκλεϊ άουτ

8ο λεπτό: Σουτ του Βάις μπλόκαρε ο Πασχαλάκης

6ο λεπτό: Ο Τσοβάν σε κόρνερ το φάουλ που εκτέλεσε ο Κούρτιτς

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Οι συνθέσεις:

Σλόβαν: Τσοβάν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (91' Ντα Σίλβα), Άγμπο, Ιμπραχίμ (91' Μραζ), Γκριν (73' Τσάβριτς), Βάις, Ζμιράλ (73' Ντράζιτς), Χέντι. Αναπληρωματικοί: Σούλα, Χρντίνα, Ντε Καμπς, Ντράζιτς, Αμπένα, Χρντσαρ, Λίτσι, Βόϊτκο, Ντα Σίλβα, Μραζ, Τσάβριτς

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (47' Μιχάι), Σίντκλεϊ, Εσίτι (67' Σβαμπ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Καντουρί (73' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (87' Μιτρίτσα), Άκπομ (73' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχάι, Λύρατζης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Κούτσιας

........................................

Το pregame της αναμέτρησης ...

Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι παίκτες έκαναν ήδη την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετό κρύο στην Μπρατισλάβα.

Θυμίζουμε ότι μπροστά σε άδειες κερκίδες θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, λόγω του γενικού lock down που επιβλήθηκε στη χώρα ...

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Μαζί με την ομάδα και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος βρέθηκε στην Μπρατισλάβα για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του

19:00 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν λίγο αργότερα και οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου

Την ίδια ώρα με το δικό μας παιχνίδι, η Λίνκολν υποδέχεται στο Γιβραλτάρ την Κοπεγχάγη

Διαβάστε ακόμη...