Ενημέρωση για τα εισιτήρια του Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα εναντίον της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα ενημερώνει πως:
Ενημέρωση για τα εισιτήρια του Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ

Δεν είναι ακόμη σαφής ο αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθούν για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, καθώς περιμένουμε από τη Σλόβαν να μας ενημερώσει για τους περιορισμούς που θα ισχύσουν όσον αφορά το ποσοστό φιλάθλων που επιτρέπονται στο γήπεδο. Στον τελευταίο Ευρωπαϊκό αγώνα υπήρχε περιορισμός ως προς την χωρητικότητα που δεν επιτρεπόταν να ξεπερνά το 50% του γηπέδου. Αν ισχύσει το ίδιο μέτρο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιούται περίπου 500 εισιτήρια, τα οποία ενδέχεται τελικά να είναι λιγότερα ή περισσότερα ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν στη Σλοβακία μετά από την κυβερνητική απόφαση που αναμένεται πιθανότατα την Πέμπτη.

Η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε πλήρως εμβολιασμένους (που έχουν πραγματοποιήσει την δεύτερη δόση 14 μέρες τουλάχιστον πριν το ταξίδι).

Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα 5 τουλάχιστον ημερών (εφόσον την 5η μέρα υποβληθούν σε αρνητικό τεστ, ειδάλλως να παραμείνουν χωρίς τεστ σε 10ήμερη καραντίνα) με την είσοδο στη χώρα με συνέπεια να μην μπορεί κάποιος ανεμβολίαστος (εκτός αν έχει ταξιδέψει 5 μέρες πριν τον αγώνα) να παρακολουθήσει τον αγώνα και πολύ περισσότερο να διακινδυνεύσει την παραμονή του στη χώρα ως το πέρας της υποχρεωτικής καραντίνας του.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ελληνικού προξενείου το πιστοποιητικό νόσησης δεν γίνεται δεκτό για την είσοδο στη χώρα, παρά μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Γι' αυτό και τα εισιτήρια που θα παραλάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τα διαθέσει μόνο σε εμβολιασμένους και θα χρειαστούν τα παρακάτω: επίδειξη του πιστοποιητικού, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, mail και αριθμός ταυτότητας. Ο τρόπος διάθεσης θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες και μόλις γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα μας διατεθεί.

Για την είσοδο στη χώρα θα χρειαστεί η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας πριν ταξιδέψει κάποιος στη Σλοβακία: https://covidforms.nczisk.sk/eborder.php?eng

Για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν απευθείας στη Σλοβακία αεροπορικώς θα χρειαστεί να συμπληρωθεί το PLF: https://www.mindop.sk/covid/forms/edit/c4d8a9207bfaf662f5bf978f44f2b107376d

Συστήνουμε στους φιλάθλους μην προχωρήσουν σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων μέχρι να γνωστοποιηθεί ο τελικός αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αντίστοιχα ο τρόπος διάθεσής τους».

Διαβάστε ακόμη...