«Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες αλλά... χάσαμε»

Στα σημεία που κρίθηκε το αποτέλεσμα αλλά και στα εναπομείναντα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια,
«Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες αλλά... χάσαμε»

ενώ παράλληλα τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (7/11, 19:30).
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν ήταν αυτό που είχαμε δουλέψει δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά πάλι χάσαμε.

Να το προσπεράσουμε, νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στην πρώτη σέντρα δεν ξέραμε αν βρήκε το πόδι την μπάλα ή όχι και δεχθήκαμε το γκολ. Μέχρι το ημίχρονο δεν βρήκαμε τον εαυτό μας. Από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε φάσεις. Υπάρχουν ένταση και νεύρα γιατί παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν βρίσκεις το γκολ. Νομίζαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο ενενηντάλεπτο, αλλά δεν κερδίσαμε.

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, θέλαμε να τελειώσουμε την πρόκριση. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε, να δουλέψουμε αύριο για το παιχνίδι την Κυριακή γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...