Η αποστολή για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη

Όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι κόντρα στην Κοπεγχάγη, ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στο όμιλο του UEFA Europa Conference League.
Η αποστολή για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη

O ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκλήρωσε την προετομασία του στη Νέα Μεσημβρία. Στην τελευταία προπόνηση οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω σε λεπτομέρειες σχετικά με το τακτικό κομμάτι του αγώνα, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Οι εξετάσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ήδη θεραπείες.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρα από τον Ντόουγκλας , δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Μιτρίτσα , Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα , οι οποίοι έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους:Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζη , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Τσιγγάρα , Εσίτι , Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσια .

Διαβάστε ακόμη...