"Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εστίασε αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, υποστηρίζοντας πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει!
"Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει"

Μιλώντας για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο Parken, ο Μπίσεσβαρ υποστήριξε πως: «Είναι μια καλή ομάδα, θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της. Και εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν εφαρμόσουμε στο γήπεδο ότι έχουμε δουλέψει είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την σημαντικότητα του παιχνιδιού: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, όπως έχουμε πει από την αρχή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι μια δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα της. Εμείς ελπίζω να πάρουμε το τρίποντο. Έχουμε ήδη δει κάποια πράγματα από την Κοπεγχάγη και είμαστε έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν υπάρχει ένα ζήτημα διαχείρισης δυνάμεων λόγω και του ντέρμπι που έχει τόσο ΠΑΟΚ όσο και η Κοπεγχάγη: «Έχουμε 23 ποδοσφαιριστές, όλοι είναι ικανοί να αγωνιστούν, δεν τίθεται θέμα ποιος θα αγωνιστεί, ποιος ξεκινάει... Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διαχείρισης. Επίσης, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή, υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας».

 

Διαβάστε ακόμη...