Όλα για την πρόκριση στην Κροατία!

Στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα των play offs του Conference League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ριέκα ...
Όλα για την πρόκριση στην Κροατία!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Open tv, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Μετά το ισόπαλο 1-1 του αγώνα της Τούμπας, η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή και πιστεύουμε πως σήμερα ο Δικέφαλος -σε ένα κομβικό ματς- θα εμφανιστεί όπως πρέπει ώστε να πάρει την  πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Σοάρες, Ζ. Ζίβκοβιτς και φυσικά τον νεοαποκτηθέντα Άκπομ. Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Κούρτιτς, Σβαμπ, μπροστά τους οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων τόνισε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και το πιο σημαντικό για εμένα είναι οι παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με αποφασιστικότητα και πρέπει να 'πεθάνουμε' γι' αυτή την πρόκριση, να έχουν την δύναμη της αυτοπεποίθησης. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Θεωρώ πως αν τα αποφύγουμε, θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί πέρα από αυτά τα λάθη δεν δώσαμε στο πρώτο ματς στους αντιπάλους μας το δικαίωμα να σκοράρουν».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, θα απουσιάσουν οι   Μούριτς, Σμόλτσιτς, Λάμπροβιτς και Στάνιτς. 

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ... τελικό, καθώς το αποτέλεσμά του θα κρίνει πολλά για τη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και τη μεταγραφική της ενίσχυση τις επόμενες μέρες.

Το παιχνίδι θα το διευθύνει ο Ουκρανός Σέρχι Μπόικο, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βισότσκι και Ζαποροζένκο και τέταρτος ο Σούρμαν.

Διαβάστε ακόμη...