“Να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί" (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για τους αντιπάλους που έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ η κλήρωση των ομίλων του Europa League...
“Να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί" (vid)

Αναλυτικά τόνισε:

Για την εξέλιξη της κλήρωσης:

«Η κλήρωση είναι κλήρωση.... Το καλό είναι οτι είμαστε εδώ. Πέρυσι τη βλέπαμε από τα σπίτια μας, ή δεν την βλέπαμε και καθόλου διότι μας πονούσε που δεν ήμασταν εκεί».

Για τις ομάδες του γκρουπ:

«Από τη μια έχουμε την PSV. Ξέρουμε το Ολλανδικό στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό. Η Γρανάδα αντιπροσωπεύει τη Ισπανία, μια χώρα οι ομάδες της οποίας πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη. Την ξέρω καλά, καθώς έχει πολύ καλές μονάδες. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα για την οποία θα συλλέξουμε πληροφορίες».

Για την πρόκριση:

«Όπως αποδείχθηκε από τα παιχνίδια των πλέι οφ, ο όρος φαβορί είναι παρωχημένος. Όλοι θεωρούσαν φαβορί την Βόλφσμπουργκ και πέρασε η ΑΕΚ. Η Μίλαν, που ήταν το φαβορί, δυσκολεύτηκε πολύ να προκριθεί. Θα πρέπει να είμαστε διαβασμένοι και προσεκτικοί για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πρόγραμμα και την ιδιαιτερότητά του:

«Εμείς φτάσαμε εδώ και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στραμμένο σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε όρεξη, διάθεση για αυτό. Και γι' αυτό είμαστε εδώ. Σε όλα τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα πάει για τη νίκη. Δεν χρειάζεται να δραματοποιούμε τα πράγματα. Δεν αξίζει να αρχίσουμε τα σενάρια».

Για το αν θα τηλεφωνήσει τον Μαρτίνς για να μάθει πράγματα για την Ομόνοια:

«Επειδή εδώ πολλές φορές τα πράγματα παρεξηγούνται, δε θα ήθελα να πω τίποτε άλλο εκτός από το εξής: Στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, θέλουμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο. Έξω από αυτές θα πρέπει να είμαστε ένα, για να βελτιωθεί η εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Να ανέβει η Ελλάδα σε θέσεις και σε πρεστίζ».

Διαβάστε ακόμη...