Fans’ Man of the Match ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στη Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Fans’ Man of the Match ο Γιαννούλης

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, έριξε στο καναβάτσο την πανίσχυρη Μπενφίκα και πήρε το εισιτήριο για τα Play Offs του Champions League. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα επικράτησε με 2-1 των Πορτογάλων στην άδεια Τούμπα, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Πρωταγωνιστής του αγώνα, χωρίς αμφιβολία, ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης . Ο Mr.NoBrakes έκανε πραγματικά τα πάντα στο γήπεδο. Άψογος αμυντικά και κομβικός επιθετικά, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε την ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς στο δεύτερο γκολ, κάνοντας εντυπωσιακές κούρσες για περίπου 95 λεπτά.

Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, συγκέντρωσε το 55,99% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε το ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος τερματοφύλακας έκανε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και κράτησε όρθια την ομάδα του, όποτε τον χρειάστηκε.

Το βάθρο έκλεισε ο Στέφαν Σβαμπ . Ο Αυστριακός μέσος δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα της καριέρας του και για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...