Μια κρίσιμη ώρα για τον ΠΑΟΚ!

Δημοσιεύουμε ένα ιδιαίτερα διαφωτιστικό ποστ του μέλους του φόρουμ της σελίδας, αναφορικά με την επόμενη ευρωπαϊκή μέρα του ΠΑΟΚ
Μια κρίσιμη ώρα για τον ΠΑΟΚ!

PAOK26/08/2020 00:00

Το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας θα έχει τελειώσει ...

Αν θα τελειώσει αρνητικά, θα έχουμε μπροστά μας 2 αντιπάλους και έναν μήνα αγωνία, για να δούμε αν θα υπάρχει φετινή ευρωπαϊκή παρουσία.

Αν τελειώσει θετικά, θα έχουμε μπροστά μας 2 αντιπάλους,6 εξασφαλισμένα παιχνίδια (στο Europa) και την ελπίδα να παικτούν αυτά στο Champions League.

Η "περσινή" χρονιά (2019-20) βρήκε την ομάδα στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία στην 73η θέση, 8 θέσεις κάτω από την προπερσινή (2018-2019)

Πώς ξεκινάει η ομάδα όμως φέτος;

Ξεκινάμε από την 76η θέση με 17 βαθμούς (17 βαθμούς σκέτο, όχι 17 χιλιάδες)

Οι 4 προηγούμενες χρονιές είναι fix (8,0β / 1,5β. / 3,00β. /2,5β.)

Στην 5η και φετινή χρονιά, ξεκινάμε με τους μίνιμουμ 2β. που παίρνουμε για την συμμετοχή στους προκριματικούς.

Αν καταφέρουμε και μπούμε φέτος σε ομίλους, ο 1ος ρεαλιστικός στόχος που θα έθετα θα ήταν οι 25β. Να φτάσουμε δηλαδή την - χωρίς ευρωπαϊκή παρουσία φέτος - Άντερλεχτ. Να έχουμε δηλαδή σαν φετινή συγκομιδή 10β.

Επίσης είναι σημαντικό να προσπεράσουμε κάποιες συγκεκριμένες ομάδες,ενώ κάποιες άλλες μας είναι σχετικά αδιάφορες

Για αρχή θα αναφέρω μόνο την Rangers

Η Σκωτία έχει πάρει την θέση μας στην 15άδα και η Rangers είναι από τις ομάδες που μπορούν να (ξανα)πάρουν πρωτάθλημα στην χώρα τους

Πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα είναι πάντα στους πιθανούς αντιπάλους μας και είναι σημαντικό να την βάλουμε από κάτω στην βαθμολογία.

Αυτά για αρχή

Τα υπόλοιπα μετά την πρόκριση!

Doomlord4, paokmania member

Διαβάστε ακόμη...