Με σύμμαχο την παράδοση στο Λονδίνο!

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Λονδίνο, την Τσέλσι ...
Με σύμμαχο την παράδοση στο Λονδίνο!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport3, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση είπε μεταξύ των άλλων: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Η Τσέλσι είναι μία μεγάλη ομάδα, προέρχεται από το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε σε ένα καλό σημείο, θεωρώ. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα κερδίσουμε, θα κάνουμε όμως ότι είναι στο χέρι μας, για να έχουμε ένα τέλειο παιχνίδι."

Στην 22μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Κρέσπο - Χατσερίδης - Βιεϊρίνια, στα χαφ οι Βέρνμπλουμ - Σάκχοφ - Μαουρίσιο και μπροστά τους οι Ελ Καντουρί - Πρίγιοβιτς - Ζαμπά, χωρίς να αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση από τον Λουτσέσκου...

Για το παιχνίδι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο του Δικεφάλου που βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, με τα εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ να έχουν καπνός εδώ και πολύ καιρό και στο νησί, βρίσκονται πολύ περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες σε σχέση με τα εισιτήρια που διατέθηκαν για το πέταλο που μας αντιστοιχεί! Ελπίζουμε η διοίκηση της αγγλικής ομάδας να αντιμετωπίσει το θέμα καλύτερα σε σχέση με τον τρόπο που το αντομετώπισε η διοίκηση της Τότεναμ, τέτοιες μέρες το 2011.

Ο Δικέφαλος θα έχει στο σημερινό ματς, σύμμαχό του και την προϊστορία στην Αγγλία, καθώς τις προηγούμενες δύο φορές που αγωνίστηκε στο Λονδίνο, την πρώτη φορά προκρίθηκε σε βάρος της Άρσεναλ και τη δεύτερη πήρε διπλό επί της Τότεναμ σε παιχνίδι της φάσης των ομίλων!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα και θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αζάρ, χωρίς αυτό να σημαίνει και πολλά καθώς στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας υπάρχουν πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές...

Ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ ορίστηκε vα διευθύνει το παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Άρον Χέρσινγκ, πρόσθετοι θα είναι οι επίσης Εσθονοί Φρίσερ και Σάαρ ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάν Ρος.

 

Διαβάστε ακόμη...