Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Τσέλσι

Ήταν ένα από εκείνα τα παιχνίδια που άπαντες θέλουν αν μπουν στο γήπεδο και να απολαύσουν.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Τσέλσι

Ένα παιχνίδι ιδανικό για να μετρήσεις δυνάμεις κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ένα παιχνίδι που τελείωσε με πικρία για τα αποτέλεσμα αλλά με ένα πολύ καλό μάθημα για την ομάδα μας, που συνεχίζει να μεγαλώνει. Το PAOK TV σας παρουσιάζει το παρασκήνιο του ΠΑΟΚ-Τσέλσι.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δει στα μάτια τους Λονδρέζους, άντεξε στο σφυροκόπημά τους και πάλεψε μέχρι το φινάλε για ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να καταφέρει να αποφύγει την ήττα.Η Τούμπα φόρεσε το ευρωπαϊκό της... κοστούμι και υποδέχθηκε μία μεγάλη αναμέτρηση.

Οι φίλοι του Δικεφάλου κατέκλυσαν τις εξέδρες και δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, που άφησε άφωνους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να μιλούν γι αυτή.

Το PAOK TV βρέθηκε στην κατάμεστη Τούμπα και εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα με όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός από το σπουδαίο παιχνίδι.Από την άφιξη της ομάδας και την υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, μέχρι το ζέσταμα και το πως έζησε το παιχνίδι πάγκος και εξέδρα, όλα σε ένα αποκλειστικό βίντεο.

Δείτε το ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...