Ώρα ανασύνταξης

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/9), με το πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας να αναμένεται να ξεκινήσει στις 19.00 στην Νέα Μεσημβρία.
Ώρα ανασύνταξης

Σε αυτό ο "Δικέφαλος" θα έχει πολλές απουσίες οι οποίοι θα είναι 12 συμπεριλαμβανομένων των παικτών που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες και των τραυματιών.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη δεν θα προπονηθούν οι Γλύκος, Αθανασιάδης (είναι με την Εθνική Ανδρών) Σταφυλίδης, Πέλκας (είναι με την Εθνική Ελπίδων), Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης (είναι με την Εθνική Νέων), Λάζαρ (είναι με την Εθνική Ρουμανίας), Κουμάλο (είναι με την Εθνική Νοτίου Αφρικής), Kάτσε (είναι με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας) καθώς και οι Σαλπιγγίδης, Γκαρσία και Ετο που είναι στα... πιτς.

Όσον αφορά στον τελευταίο, σε δύο-τρεις μέρες θα είναι έτοιμος, την Τετάρτη ωστόσο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του. Σε ό,τι αφορά τους Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, αργεί η επιστροφή τους.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης είναι δεδομένο πως θα δοθεί έμφαση στην ανύψωση του ηθικού των παικτών για τα δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσμα με αντιπάλους την Ραπίντ και τον Ατρόμητο.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεχάσουν τα δύο αυτά ματς, ο Δώνης σίγουρα θα μιλήσει στους παίκτες του και θα προσπαθήσει να τους ανεβάσει την ψυχολογία μιας και απαιτείται ένας "Δικέφαλος" με διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ στο εξής.

Διαβάστε ακόμη...