Εκπροσώπηση σε ... τρία μέτωπα!

To διήμερο που ακολουθεί (4-5/11) όχι ένα, αλλά τρία τμήματα του ΠΑΟΚ, θα δώσουν ευρωπαϊκά παιχνίδια εκπροσωπώντας τον Δικέφαλο στα γήπεδα της ηπείρου μας!!! 
Εκπροσώπηση σε ... τρία μέτωπα!

Η αρχή γίνεται το απόγευμα της Τετάρτης στις 16:00 με την ομάδα μπάσκετ να παίζει για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου εκτός έδρας με την ιδιαίτερα δυνατή και υπολογίσιμη Σάρατοφ, έχοντας στα πόδια των παικτών μας και την κούραση από την υπερπροσπάθεια από το ματς με τον γάβρο.

Το βράδυ της ίδιας μέρας τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα volley που αντιμετωπίζει για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League εκτός έδρας τη γαλλική Τουρ και θέλει τη νίκη ώστε να μεπι με το δεξί στη διοργάνωση! Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30.

Τέλος το βράδυ της Πέμπτης (5/11) η ποδοσφαιρική ομάδα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League αντιμετωπίζει στο Κράσνονταρ της Ρωσίας την ομώνυμη ομάδα σε παιχνίδι κομβικό στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης...  

Και όλα αυτά την ώρα που οι παίκτες κάποιων συνοικιακών ομάδων της Θεσσαλονίκης έχουν "ληγμένα" διαβατήρια και έχουν ξεχάσει κατά πού βρίσκεται το αεροδρόμιο "Μακεδονία"!!! Αυτή είναι η αλήθεια και ... πονάει!

Και να μην ξεχνιόμαστε, ο ΠΑΟΚ είναι από τους λίγους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη που έχουν τριπλή εκπροσώπηση στα παραπάνω αθλήματα, ένα γεγονός που από μόνο του λέει πολλά! 

Διαβάστε ακόμη...