«Να αλλάξουν και τα… πλακάκια»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας και μίλησε για τον Ίγκορ Τούντορ και την διαφορετική φιλοσοφία που έχει φέρει στην ομάδα του «Δικεφάλου».
«Να αλλάξουν και τα… πλακάκια»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Τούντορ έχει μια φιλοσοφία και πάει να αλλάξει κάποια πράγματα. Από ότι είδαμε θέλει παίκτες μαχητές, που να τρέχουν και όχι κάτι βαρύ και γερασμένο. Αυτό που βγαίνει είναι πως θέλει να αλλάξει πάρα πολλά και να φρεσκάρει την ομάδα. Φυσικά το κάνει αυτό και με την στήριξη της διοίκησης. Επίσης, πρέπει να σταματήσει κάθε έξι μήνες να αλλάζει ο προπονητής και πρέπει να το αφήσουν να κάνει την δουλειά του. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ και θέλει παίκτες μαχητές που θα δουλεύουν για το σύνολο. Όσο μεγάλο όνομα και να είναι κάποιος, πρέπει να το δείχνει στο γήπεδο».

Για το αν θα αποκτηθούν παίκτες στις θέσεις των ποδοσφαιριστών που έφυγαν:

«Πιστεύω ότι υπάρχει ένα δεύτερο πλάνο και πως θα γίνουν κάποιες προσθήκες. Θεωρώ πως η ομάδα θα είναι έτοιμη και πολύ γρήγορα θα πάρει ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός πως δεν στηρίχθηκε αυτή η προσπάθεια την περσινή χρονιά:

«Υπήρχε ένα θέμα πέρυσι. Και ο Άγγελος κάποια στιγμή έπρεπε να το κάνει αυτό. Μετά τον Σάντος κάθε χρόνο βλέπαμε απειθαρχία. Δεν υπήρχε επαφή διοίκησης και προπονητών σε κάποιο σημείο. Ο Τούντορ τώρα δείχνει στοιχεία ενός πολύ πειθαρχημένου ανθρώπου και πρέπει να τον στηρίξει και η διοίκηση».

Για τον Λούκας:

«Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ χρήσιμος και πως φέτος είναι διαφορετικός. Τον είδα πιο φρέσκο και είναι ένα παιδί που το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ».

Για την ανανέωση του Πέλκα:

«Ο Τούντορ είδε ένα φρέσκο και αναγεννημένο παιδί. Θέλει να κάνει μια καλή ομάδα χωρίς να έχει τα μεγάλα ονόματα που μπορεί να μην τρέξουν. Η φιλοσοφία του είναι η ομάδα να καταθέτει τα πάντα. Τον είδα στον πάγκο του συνέχεια να μιλάει και είναι πολύ ενεργητικός. Τα παιδιά θέλουν συνέχεια καθοδήγηση».

Για το παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα:

«Ακόμα δεν είναι στην κατάσταση ο ΠΑΟΚ που μπορεί να πει πως ένα παιχνίδι είναι εύκολο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και νομίζω πως θα περάσουμε. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Τούντορ και νομίζω πως με την βοήθεια της διοίκησης πρέπει να... αλλάξει και τα πλακάκια».

Διαβάστε ακόμη...