Ψηφίστε τον MVP Μαϊου

Ηταν ο μήνας που θα όριζε το φινάλε. Που θα έκρινε τα πάντα σε μια σεζόν, η οποία έχει μετατραπεί σε εφιάλτη.
Ψηφίστε τον MVP Μαϊου

Η προσπάθεια φάνηκε πως δεν ήταν αρκετή, ωστόσο, υπήρξαν ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν και διεκδικούν τον τίτλο του MVP.

Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης . Παρότι έχασε το κομβικό σημείο έναρξης της αγωνιστικής πτώσης του ΠΑΟΚ και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους προσαγωγούς του, ο Έλληνας διεθνής μέσος ήταν ετοιμοπόλεμος στα Play Offs. Πραγματικός αρχηγός μέσα στο γήπεδο και με το περιβραχιόνιο και χωρίς, έβγαλε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι του οδηγώντας τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου. Συγκέντρωσε δύο βραβεία Fans Man of the Match και ένα Vodafone MVP.

Δεύτερος υποψήφιος, ο Μιγκέλ Βίτορ . Πάντα σταθερός, πάντα ψύχραιμος, πάντα σωστός στις τοποθετήσεις του ο Πορτογάλος αμυντικός βοήθησε σημαντικά την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ παρότι κι αυτός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κι αναγκάστηκε να λείψει από κάποια παιχνίδια.

Τρίτος υποψήφιος, ο Γιώργος Τζαβέλλας . Ο μόνος από τους τρεις που αγωνίστηκε σε όλες τις αναμετρήσεις. Είτε στο κέντρο της άμυνας, είτε στο αριστερό άκρο μπόρεσε να προσφέρει μαχητικότητα και δύναμη στο παιχνίδι του Δικεφάλου. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία και επιλέξτε τον MVP του Μαϊου για τον ΠΑΟΚ.

Ψηφίστε τον MVP Μαΐου

Διαβάστε ακόμη...