Φεύγει γεμάτος μνήμες!!!

Πραγματικό αλαλούμ στα εσωτερικά του γάβρου, αφού παρά τις διαψεύσεις των φερέφωνων, ο Μίτσελ μπήκε σήμερα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ...
Φεύγει γεμάτος μνήμες!!!

Μόλις χτες έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας: «Ας σταματήσουν κάποιοι φίλοι... φίλων τις ανοησίες περί Βεργέτη, Τσιώλη, Δώνη και δεν ξέρω και γώ ποιόν άλλον έχουν γράψει, γιατί στο τέλος της ημέρας θα φαίνονται απολύτως γελοίοι! Και κάποιοι Ολυμπιακοί που τσιμπάνε και συμμετέχουν σε όλο αυτό, κακώς το κάνουν... Απλά...» και συνέχισε:

«Και για την ομάδα θα μαθαίνετε απο την ομάδα και απο τα ΜΜΕ που αποδεδειγμένα είναι στο πλευρό μας! Όχι απο τα κοράκια και τους γύπες που στέκονται κοντά της μόνο όταν ματώνει! Και όχι βέβαια απο τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ που πλέον δεν ξεγελάνε κανέναν... Όλα έχουν ένα όριο...», κατέληξε.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε τη θέση του έτερου (υπερήλικα) παράγοντα του θρήνου, του ανθρώπου που με τις απίστευτες τοποθετήσεις του φροντίζει για τη διασκέδασή μας πολύ συχνά τελευταία, να δούμε τα όσα έχει να πει για την ασυμφωνία λόγων και έργων που παρατηρείται στην δυσλειτουργική κόκκινη ΠΑΕ... 

Ο Μίτσελ λοιπόν αποχωρεί από τον γάβρο και σίγουρα επιστρέφοντας στην πατρίδα του θα έχει την ευκαιρία να περιγράψει σε φίλους και συμπατριώτες του τη μαγική βραδιά που έζησε στην Τούμπα, στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αφού το δαχτυλίδι της φωτιάς (και φυσικά ο οδυνηρός αποκλεισμός) θα συνοδεύει τις αναμνήσεις του για πάντα!!!

 

Διαβάστε ακόμη...