Την σκόρπισε στους "5" ανέμους (photos)

Την 9η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου με 5-1 επί των Ελπίδων Καρδίτσας, παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας γκολ για σεμινάριο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Την σκόρπισε στους "5" ανέμους (photos)

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τον ΠΑΟΚ, αφού η Καρδίτσα έκανε το λάθος να προηγηθεί και ο υπερόπτης προπονητής της να βιαστεί να πανηγυρίσει (δέχτηκε γκολ στο 2΄ με πλασέ της Σρετένοβιτς) πήρε την πρωτοβουλία του αγώνα και έχοντας για ακόμη μία φορά σε εκπληκτική μέρα τις Ντιμιτρίεβιτς και Παντελειάδου σκόρπισε την ομάδα της Καρδίτσας.

Με ολοκληρωτική κατοχή δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε δοκάρια και το σκορ θα μπορούσε να φτάσει στα συνηθισμένα επίπεδα για την γυναικεία ομάδα, δηλαδή τα 7 και 8 γκολ. Στην πρώτη επίθεσή του ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 13' με πλασέ της Ντιμιτρίεβιτς.

Στο 23΄η Παντελειάδου βγάζει με τακουνάκι απίστευτη ασίστ στην Ντιμιτρίεβτις και αυτή σημειώνει το 2-1. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Ακολουθούν διαδοχικές ευκαιρίες με 2 δοκάρια για τον ΠΑΟΚ και το Β ημίχρονο ξεκινά με τον Δικέφαλο να θέλει να πετύχει και άλλα γκολ κάτι που το κατάφερε με την Κανδιανού στο 59'. Το 4-1 πετυχαίνει η Δημητρίου με δυνατό σουτ στο 70' ενώ η Αδαμάκη πέτυχε μια απίστευτη γκολάρα στο 86' κλείνοντας το σκορ.

Μετά τη σημερινή νίκη ο ΠΑΟΚ παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία με 27 βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου,Λαγογιάννη, Δημητρίου,Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου,Αρβανιτάκη, Γκατζογιάννη,Βαρδαλή (Ασημώνη 81), Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου.
Ελπίδες: Κανδιάνου, Πάσχου, Γρηγορίου, Γκόλια, Σακελλάρη, Πελεκόυδα, Μαλισσιώρα, Κογκούλη, Ζίγρα, Σρετένοβιτς, Ζντράνκοβιτς

{gallery}2013/WomenFootball/PaokVsKarditsa{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...