Περίεργη επιμονή…

Με έκπληξη βλέπουμε το τελευταίο διήμερο, τις κινήσεις της ΠΑΕ σχετικά με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Σανθ Χακόμπο.
Περίεργη επιμονή…

Ο αποκλεισμός του από την ομάδα, μέχρι… νεωτέρας, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει την περιέργεια μας. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, μα γιατί είναι η πρώτη και μοναδική ίσως φορά που παίκτης της ομάδας, μετά από πειθαρχικό του παράπτωμα και αποβολή, αντιμετωπίζεται έτσι.

Βέβαια, η τιμωρία του ήταν αναμενόμενη, καθώς πράγματι ο Χακόμπο… ξέφυγε στο ματς του ΟΑΚΑ, αλλά η παραδειγματική τιμωρία - θυσία του στο βωμό των υπολοίπων φετινών παραπτωμάτων της ομάδας, είναι μάλλον υπερβολική.

Ο παίκτης είναι κοινό μυστικό πως σε ότι αφορά τα προσόντα του, καλύπτει και με το παραπάνω τις προϋπόθεσης για τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Προφανώς και οι αντιδράσεις του χρήζουν βελτίωσης μα, με πολύ μεγάλη ευκολία ο ΠΑΟΚ φαίνεται να «πετά» στον κάλαθο των αχρήστων (έτσι τουλάχιστον προδίδουν τα μεταγραφικά σενάρια που προέκυψαν χθες) ένα αθλητή, στη θέση του οποίου οι ποιοτικές λύσεις σπανίζουν, κυριολεκτικά.

Είναι βέβαιο, πως όλοι οι υποστηρικτές του Δικεφάλου, θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα σοβαρή, χωρίς υστερίες και απρόκλητες αποβολές εντός αγωνιστικού χώρου.

Από την άλλη όμως, το να καρατομούμε ένα παίκτη επειδή κάποιοι άλλοι δημιούργησαν αρνητικό κλίμα το προηγούμενο διάστημα, είναι μάλλον άδικο.

Αυτό σίγουρα δεν σημαίνει πως αθωώνεται η συμπεριφορά του Χακόμπο, ο οποίος στο μέλλον θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αν πάλι οι υπεύθυνοι της ομάδας, βλέπουν κάτι στις προπονήσεις, και έχουν σχηματίσει μια άποψη, αυτό μένει να φανεί…

Διαβάστε ακόμη...